O nama

Tvrtka Dimenzija projekt d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Dubrovniku.

Nakon višegodišnjeg iskustva u operativnom sektoru građevinarstva, a potom i vođenju javnih projekata velike financijske vrijednosti, osnovana je tvrtka Dimenzija projekt, a kako bi znanje, stručnost i iskustvo usmjerili prema kvalitetnom stvaranju projekata i kako bi postali ozbiljna projektantsko-konzultantska tvrtka.

Osnovna djelatnost tvrtke se svodi na operativni dio i to provođenje stručnog nadzora, vođenje projekata, inženjering u svojstvu vođenja gradilišta, koordiniranje zaštite na radu, te na izradu troškovnika za sve objekte visokogradnje.
Svakom projektu pristupamo individualno, a zahvaljujući velikom iskustvu u svim fazama građenja, možemo na vrijeme prepoznati i ukloniti probleme koji se mogu pojaviti u razvoju projekta ili građenja.
Uz naše stručno vodstvo i suradnike, klijente vodimo od same ideje projekta, načina financiranja, ishođenja svih potrebnih dozvola, pripreme projektne dokumentacije, pripreme natječajne dokumentacije, odabira izvođača radova, ugovaranje izvođača radova, provedbu stručnog nadzora tokom gradnje te primopredaja krajnjem korisniku.

Stalnim usavršavanjem, certificiranjem i seminarima unaprjeđujemo svoju stručnost i kvalitetu, a među klijentima želimo biti prepoznatljivi po kvalitetnom i odgovornom radu.

Naš cilj je zadovoljstvo klijenta uz uzajamno povjerenje.

Angažirajte nas i uvjerite se sami – naš se rad razlikuje od drugih!

Dimenzija: najčešće korišten pojam kod projektiranja, gradnje, ali i svakodnevnom životu… (lat. dimensio: izmjera).

Projekt: značenje ovog pojma je višestruko i uglavnom se smatra kao projektna dokumentacija. Za nas, pojam „Projekt“ predstavlja proces provedbe od ideje, upravljanja, izgradnje, do useljenja!